THERINA PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM Uncategorized Set Kurus Shaklee dengan FREE Gift – Set Hello New You

Set Kurus Shaklee dengan FREE Gift – Set Hello New You

Masalah berat badan menjadi isu yang sangat penting dalam kehidupan manusia masa kini. Kebanyakan orang ingin memiliki berat badan yang ideal agar dapat kelihatan lebih menarik dan sihat. Namun, untuk mencapai berat badan ideal, seringkali diperlukan usaha dan kerja yang keras. Salah satu cara untuk membantu usaha menurunkan berat badan adalah dengan menggunakan produk Shaklee melalui Set Hello New You.

Set Hello New You Shaklee adalah rangkaian produk Shaklee yang dirancang khusus untuk membantu menurunkan berat badan dengan cara yang sihat dan tenang. Produk ini terdiri dari beberapa suplemen yang mengandung bahan-bahan alami yang telah terbukti efektif dalam menurunkan berat badan.

Berikut adalah 5 cara bagaimana Set Hello New You Shaklee dapat membantu anda menurunkan berat badan:

1. Menekan nafsu makan

Salah satu cara terbaik untuk menurunkan berat badan adalah dengan mengurangkan pengambilan kalori harian. Set Hello New You Shaklee mengandungi komponen Lecithin dan Omega3, zat dan bahan semulajadi yang dapat membantu menekan nafsu makan sehingga anda tidak merasa lapar sangat sepanjang hari. Dengan yang demikian, anda akankurang makan, dapat mengurangkan pengambilan kalori dan menurunkan berat badan dengan lebih mudah.

2. Meningkatkan metabolisma

Metabolisma yang perlahan seringkali menjadi salah satu penyebab utama kelebihan berat badan. Set Hello New You Shaklee mengandung Leucine dan Omega3 yang dapat membantu meningkatkan metabolisme tubuh sehingga membakar lemak lebih cepat dan efektif. Dengan demikian, Anda dapat menurunkan berat badan dengan lebih mudah dan cepat.

3. Menjaga kesihatan pencernaan

Pencernaan yang sihat juga sangat penting dalam menurunkan berat badan. Set Hello New You Shaklee mengandung herba daun Senna yang dapat membantu melawaskan pembuangan dengan lembut dan mengurangkan risiko gangguan pencernaan. Dengan pencernaan yang sihat, segala najis-najis lama serta toksin dalam badan boleh disingkirkan dengan baik. Apabila sistem pencernaan sudah bersih, penyerapan nutrient adalah lebih optimal dan membuatkan anda makan sedikit sudah rasa amat kenyang.

4. Set Hello New You membantu Membakar lemak

Set Hello New You Shaklee juga mengandung Omega3 dan protein yang dapat membantu membakar lemak dengan lebih efektif serta membina otot yang lebih kuat dan mantap. Lemak yang dibakar akan diubah menjadi tenaga yang dapat meningkatkan stamina serta kesegaran kepada tubuh badan. Laucine bantu mengelakkan gelebeh-gelebeh kulit berlebihan dan protein pula membantu menegangkan kulit.

5. Membantu rasa lebih kenyang lama

Protein shake pelbagai perisa yang terdapat dalam Set Hello New You Shaklee merupakan komponen terhebat dalam pengurusan berat badan yang ditawarkan oleh Shaklee. Minuman protein berkhasiat ini akan digunakan sebagai pengganti juadah sama ada sarapan pagi atau makan tengah hari. Ia akan membantu melapik perut dan membekalkan nutrient yang lengkap dengan rasa yang lazat untuk dinikmati. Mudah disediakan dan jimatkan masa, anda boleh menikmati juadah yang kaya dengan zat dan kenyang lebih lama dengan 1 hidangan dalam shaker.

Set Hello New You dengan FREE GIFT!

Siapa tak suka pada hadiah kan? Yang best apabila anda dapatkan Set Hello New You Shaklee daripada saya, anda akan terima banyak FREE GIFT esklusif untuk pelanggan yang budiman:

  • 1 tong protein shake (bernilai RM190)
  • keahlian Shaklee seumur hidup (bernilai RM35)
  • pemeriksaan kesihatan (bernilai RM200)
  • beg merchandize Shaklee

Contact me ya!

One thought on “Set Kurus Shaklee dengan FREE Gift – Set Hello New You”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post