THERINA PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM Uncategorized 9 Insentif Shaklee Malaysia Untuk Jana RM1099 Setiap Bulan

9 Insentif Shaklee Malaysia Untuk Jana RM1099 Setiap Bulan

Shaklee adalah sebuah syarikat pemasaran rangkaian yang menawarkan pelbagai produk kesihatan dan kecantikan yang berkualiti tinggi. Selain daripada produk-produk yang berkualiti tinggi, Shaklee juga menawarkan insentif-insentif yang menarik bagi ahli-ahlinya. Di dalam konten kali ini, kita akan membincangkan 9 insentif Shaklee Malaysia yang boleh membantu anda menjana pendapatan mulai RM1099 setiap bulan.

Insentif Shaklee Malaysia #1 – Komisen Jualan Runcit

Shaklee menawarkan komisen jualan runcit yang sangat menguntungkan bagi ahli-ahlinya. Dalam rangkaian pelan pemasaran Shaklee, anda akan diberikan komisen sebanyak 20% – 25% daripada harga jualan produk.

Memandangkan produk Shaklee pada harga runcit pun antara yang paling mampu milik berbanding kualiti tinggi yang setaraf dengannya, untuk jual dengan harga runcit amatlah menguntungkan untuk konsumer dan pendiri bisnes Shaklee itu sendiri.

Misalnya, sebotol ESP Shaklee 850gm hanyalah berharga Rm169 runcit. Setiap botol yang terjual, pendiri bisnes Shaklee berupaya membawa pulang RM40. Dengan hanya memperkenalkan ESP Shaklee kepada 14 orang rakan atau keluarga terdekat, anda berupaya mengumpul pendapatan tunai ditangan sehingga RM1,119 setiap bulan.

Insentif Shaklee Malaysia #2 – Insentif Jualan Individu Bulanan

Shaklee menyediakan insentif jualan individu bulanan yang menggalakkan ahli-ahlinya untuk mencapai matlamat jualan mereka. Insentif ini diberikan berdasarkan komisyen atas pembelian/penggunaan diri sendiri serta semua konsumer yang ditaja sendiri oleh diri kita.

Dengan memberikan servis terbaik kepada 15 orang rakan dan keluarga terdekat tadi, hingga membuatkan mereka ingin mencuba pelbagai produk Shaklee yang baru dengan perbelanjaan RM400-600 setiap bulan, anda berupaya menjana sehingga RM1200 bonus setiap bulan.

Insentif Shaklee Malaysia #3 – Insentif Penajaan

Shaklee memberikan insentif kepada ahli-ahli yang mampu menaja ahli-ahli baru ke dalam perniagaan Shaklee. Insentif ini diberikan berdasarkan bilangan ahli-ahli baru yang berhasil disponsori oleh ahli-ahli tersebut.

Insentif Shaklee Malaysia #4 – Insentif Peringkat

Shaklee menyediakan insentif kepada ahli-ahli yang berjaya mencapai peringkat tertentu dalam perniagaan Shaklee. Insentif ini diberikan dalam bentuk bonus tunai dan hadiah-hadiah menarik.

Insentif Shaklee Malaysia #5 – Insentif Kesetiaan

Shaklee memberikan insentif kepada ahli-ahli yang setia dengan perniagaan Shaklee. Insentif ini diberikan dalam bentuk hadiah produk dan hadiah-hadiah lain yang menarik.

Insentif Shaklee Malaysia #6 – Insentif Pakej Kecil

Shaklee menyediakan pakej produk dengan harga yang lebih rendah dan menarik bagi ahli-ahli yang mahu memulakan perniagaan Shaklee. Pakej ini membolehkan ahli-ahli memulakan perniagaan dengan modal yang lebih rendah.

Insentif Shaklee Malaysia #7 – Insentif Hadiah Kembara

Shaklee memberikan insentif kepada ahli-ahli yang mencapai matlamat jualan tertentu dengan memberikan hadiah perjalanan yang menarik. Ahli-ahli yang mencapai matlamat tertentu dapat menikmati percutian yang dilaburkan oleh Shaklee.

Insentif Shaklee Malaysia #8 – Insentif Hadiah Tunai

Shaklee memberikan insentif kepada ahli-ahli yang mencapai matlamat tertentu dalam jualan produk Shaklee dengan memberikan bonus tunai.

Insentif Shaklee Malaysia #9 – Insentif Kereta Shaklee

Shaklee memberikan insentif kepada ahli-ahli yang berjaya mencapai matlamat jualan tertentu dengan memberikan kereta Shaklee yang dipilih oleh ahli-ahli tersebut.

Insentif-insentif yang ditawarkan oleh Shaklee Malaysia sangatlah menarik dan berpotensi untuk membantu anda menjana pendapatan sebanyak RM1000 setiap bulan. Dengan memanfaatkan pelbagai insentif yang ditawarkan oleh Shaklee, anda boleh mencapai matlamat kewangan anda dan pada masa yang sama membantu orang lain untuk mencapai kesihatan dan kecantikan yang lebih baik. Jadi, jangan lepaskan peluang ini untuk menjadi ahli Shaklee dan nikmati kebaikan insentif-insentif Shaklee yang tersedia.

2 thoughts on “9 Insentif Shaklee Malaysia Untuk Jana RM1099 Setiap Bulan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post